| adrianpetrican a întrebat:

Am hemoragie interna de 6 saptamani! Cum pot sa o tratez? Sa iau ceai de coada calului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca ai avea hemoragie interna, atunci dupa 6 saptamani n-ai mai trai.
Vorbeste cu medicul tau de familie!

| darrio2007 a răspuns:

Erai mort demult daca aveai asa ceva. Ce prost ti-a spus ca ai hemoragie interna?

| Simpatic a răspuns:

Daca tu crezi ca asa ceva se trateaza cu o planta...

Si de unde stii ca ai hemoragie interna? ce medic a pus acest diagnostic si nu te-a internat?

De la hemoragie interna severa se moare in cateva zile nu cateva saptamani, faptul ca tu nu ai murit fie nu ai nimic fie ai aceasta hemoragie dar usoara, oricum trebuie mers la medic si cautat si eliminata cauza

Recomand alaturi de consult din parte unui medic de interne (cred ca ei se ocupa cu partea aceasta chiar si a hemoragiilor) si mersul la un psihiatru, este clar ca ai ceva si la cap din intrebarile pe care le pui, suferi de ipohondrie printre altele iar aceasta nu este doar prin sine o afectiune ci poate fi un manifestare a tulburarilor de anxietate, depresive

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic este ceva serios acolo si urgent, nu te trata de pe internet cu ceaiuri.

| Violleta2022 a răspuns:

Cu ceaiuri si descantece nu se rezolva o hemoragie, ci cu interventie medicala.

Stai cuminte ca de aveai tu hemoragie interna erai mort demult... dar asta-i doar in imaginatia ta.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Daca aveai hemoragie interna de 6 saptamini mureai de cateva ori pana acum. Lasa prostiile si daca chiar te simti nasol, mergi la medic. Asa, din vise, nu ai cum sa iti pui tu diagnosticul de hemoragie interna!

| johnnny123 a răspuns:

Ți-ai pus tu singur diagnosticul ăsta? Sau de unde știi că ai "hemoragie internă" de 6 săptămâni?

Pentru că dacă ți-ar fi pus diagnosticul de hemoragie internă un doctor, te-ar fi internat.

| 1234568807 a răspuns (pentru johnnny123):

Cred ca a pus la misto intrebarea, cica sa o trateze cu ceai de coada calului, sigur are chef de mistouri

| Brizbriz a răspuns:

"acum 3 ore | adrianpetrican a întrebat:
Am hemoragie interna de 6 saptamani"

eu am un mic alien in mine, care e pe cale sa iasa:
https://youtu.be/UxqVFmig5AA?t=88
dar sa nu spui la nimenihee hee

DUDE, cu hemoragie interna esti EXTREM de norocos daca traiesti 6 ore, nu 6 saptamani

| 1234568807 a răspuns:

Ce ceai nene? hemoragia interna e ceva serios, mergi la medic de urgenta