anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am hernie de disc (lombar stang) ce pastile naturiste imi recomandati

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Nu exista pastile pentru asa ceva.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Hmmm...ai mare grija cu operatia.Eu zic totusi sa te feresti cat se poate! cu multa gimnastica cred ca ai obtine mai multe rezultate decat cu operatia.Stii ca odata ce apuca sa-ti umble la un inel, cu timpul va umbla si la altul, si la altul si asa mai departe. Cunosc un caz : 27 ani si a facut deja a II a operatie le coloana! Asa ca mai bine evita cat poti! gimnastica te va pune pe picioare! Atentie!, gimnastica medicala facuta zilnic! Eu asta fac si sunt ok! nu te mint caci nu am de ce! sanatate si ai grija, caci cu coloana nu e de glumit!

| MarinushC a răspuns:

Doamne, hernia de disc este ceva serios. Tu vii pe TPU si intrebi ce medicamente sa iei pentru hernie? :O
Du-te la doctor direct!