| x_8127 a întrebat:

Am hipertensiune, adica..valori medii de 14/8, 15/9.Insa nu asta e problema.Altceva nu inteleg,adica,de cate ori fac efort,chiar daca pulsul ajunge la 140, tensiunea imi scade.Am probat de mai multe ori si se intampla acelasi lucru, de la valori anterioare de 15/9, dupa un efort mediu spre intens, valorile ajung la 11/7.Imi poate spune cineva o parere despre acest fapt, care imi pare ilogic.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ValentinMihai78 a răspuns:

Nu este nimic ilogic. Se pare că aveți o circulație a sângelui deficitară datorită faptului că nu există presiune suficientă pentru circulația sângelui! Prin efort, crește forțat presiunea și astfel inima este mult mai bine aprovizionată. Ar trebui un examen cardiovascular amănunțit, pentru a vedea problema medicală avută!

| x_8127 explică (pentru ValentinMihai78):

Multumesc pentru raspuns.

2 răspunsuri:
| x_8127 explică:

Invata romaneste, cocalar analfabet.