| Anonimow a întrebat:

AM hipospadias si dupa multe operatii abia la 17 ani mi s-a prins fistula.Pe langa faptul ca e cam mic pesinul meu adica 9 cm tot timpul dupa ce ejaculez si uneori dupa ce urinez ma ia din nou acea usturime cam in locul unde a fost fistula.Am fost mi-am facut test sa vad daca am infectie urinara si nu am....pana la urma doctorul mi-a prescris un antibiotic pe care dupa ce l-am luat m-am simtit bine cam o saptamana dupa iar au inceput usturimile.A cuma sa iau iar antibioticu ala? ce sa fac ca imi vine sa ma urc pe pereti? a da si daca am 18 ani penisul meu mai poate creste?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| FastAndFurious a răspuns:

Stii ca exista posibilitatea recidivei hipospadiasului si a aparitiei unor complicatii.
Doctorul ala ti-a dat antibioticul ala pentru ca nu stia altceva ce ar putea face pe moment, nu pentru ca era necesar.
Nu te apuca sa-l iei iar. Daca tot ai trecut prin atatea operatii mergi pana la capat. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta vindecarii si sa cauti alte cai, de fapt alt medic acum.
Daca esti din Bucuresti ai mai multe sanse...

| sT1L a răspuns:

De ce toti sunteti interesati de lungimea penisului? Iti spun eu, nu lungimea conteaza ci modul in care folosesti ce ai. Poti sa ai un penis de 5-6 cm daca stii sa il folosesti poti satisface orice fata happy. Cu usturimea nu stiu ce e de facut, daca zici ca te-a lasat durerea cu acel antibiotic, incearca sa iei o perioada mai lunga poata se rezolva

| FastAndFurious a răspuns (pentru sT1L):

Cum sa ia aiurea antibiotic? Isi face ficatul pioneze. mai bine taci si limiteaza-te la lungime.

| sT1L a răspuns (pentru FastAndFurious):

Nu sa ia aiurea, ia atunci cand durerea se agraveaza. Daca omul a spus ca ia trecut cu antibiotic prescris de medic. De ce comentezi aiurea?

Fac medicina si vad ca un copil care joaca counter strike isi da cu parerea despre antibiotice. Antibioticul nu e un analgezic.Vezi de treaba ta cu jocurile si nu te juca cu sanatatea oamenilor.

| sT1L a răspuns (pentru FastAndFurious):

Omule, las-o usor. Ce nu intelegi ca medicamentul i-a fost prescris de catre un medic. Dupa ce a terminat acel medicament i-au aparut iarasi usturimile. Deci ar trebui sa consulte medicul din nou sa-i prescrie alt medicament, eu nu l-am indrumat sa ia antibiotice aiurea. Daca tot esti mare medic, spune-i tu ce sa faca, eu doar i-am dat un sfat!

I-ai spus sa ia antibioticul nu o intoarce acum.
" Cu usturimea nu stiu ce e de facut, daca zici ca te-a lasat durerea cu acel antibiotic, incearca sa iei o perioada mai lunga poata se rezolva " (asa ai postat)
Si nu sunt medic inca, as fi stiut sa-i spun poate mai multe. Dar macar nu vreau sa-i fac rau prin ignoranta mea.