Stii ca exista posibilitatea recidivei hipospadiasului si a aparitiei unor complicatii.
Doctorul ala ti-a dat antibioticul ala pentru ca nu stia altceva ce ar putea face pe moment, nu pentru ca era necesar.
Nu te apuca sa-l iei iar. Daca tot ai trecut prin atatea operatii mergi pana la capat. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta vindecarii si sa cauti alte cai, de fapt alt medic acum.
Daca esti din Bucuresti ai mai multe sanse...
De ce toti sunteti interesati de lungimea penisului? Iti spun eu, nu lungimea conteaza ci modul in care folosesti ce ai. Poti sa ai un penis de 5-6 cm daca stii sa il folosesti poti satisface orice fata . Cu usturimea nu stiu ce e de facut, daca zici ca te-a lasat durerea cu acel antibiotic, incearca sa iei o perioada mai lunga poata se rezolva
Cum sa ia aiurea antibiotic? Isi face ficatul pioneze. mai bine taci si limiteaza-te la lungime.
Nu sa ia aiurea, ia atunci cand durerea se agraveaza. Daca omul a spus ca ia trecut cu antibiotic prescris de medic. De ce comentezi aiurea?
Fac medicina si vad ca un copil care joaca counter strike isi da cu parerea despre antibiotice. Antibioticul nu e un analgezic.Vezi de treaba ta cu jocurile si nu te juca cu sanatatea oamenilor.
Omule, las-o usor. Ce nu intelegi ca medicamentul i-a fost prescris de catre un medic. Dupa ce a terminat acel medicament i-au aparut iarasi usturimile. Deci ar trebui sa consulte medicul din nou sa-i prescrie alt medicament, eu nu l-am indrumat sa ia antibiotice aiurea. Daca tot esti mare medic, spune-i tu ce sa faca, eu doar i-am dat un sfat!
I-ai spus sa ia antibioticul nu o intoarce acum.
" Cu usturimea nu stiu ce e de facut, daca zici ca te-a lasat durerea cu acel antibiotic, incearca sa iei o perioada mai lunga poata se rezolva " (asa ai postat)
Si nu sunt medic inca, as fi stiut sa-i spun poate mai multe. Dar macar nu vreau sa-i fac rau prin ignoranta mea.