Parerea mea este ca din cauza acelor pastile ( antidepresive) ti-ai facut praf ficatul, iar acolo la orice mica influenta asupra lui ( bauturi alcoolice, mancare grasa) e un risc de ciroza, adica aproape de terminarea totala a ficatului.
Banuiesc ca esti tanar, deci, cu ajutor, ficatul poate sa isi revina treptat, dar fara sa il influentezi negativ.
Hepatita cronica este destul de perioculoasa deorece netratat si fara sa ti un regim se ajunge la ciroza, apoi la transplat de ficat ( care e foarte greu si costisitor, organeze se gasesc greu si ai o lista lunga de ani de asteptare si trebuie sa fi compatibil cu ficatul).
Ai mare grija de ficatul tau, protejeaza-l sa incerca sa il repari. Vezi ce iti spune medicul de la Bucuresti si ce tratament o sa iti dea si acolo, respecta strict dieta si fara sa abuzezi de alte lucruri nocive.
Multa sanatate si succes cu tratamentul si sa te faci bine cat mai curand.
Bună.
Ficatul ține mai bine la tărie, berea îl face un burete și ascită în abdomen (ciroză - cancer hepatic).
În situația ta NU ai voie strop de alcool, indiferent de sursă!
Dietă alimentară, tratament medicamentos, analize periodice, evaluare medicală ori de câte ori se impune.
Sănătate!
Pa, pa.
I-ti pot raspunde un singur lucru mergi la Fundeni sunt doctori superi buni.A doua parte stiu pe cineva care are fierea iritata, ficatul marit si stomacul dilatat, si nu a facut ciroza si bea de la 25 ani 5-6 beri pe zi si are 48 de ani in plus am vazut o emisiune in Franta pe un program 5 beri pe zi de scapa de infarct.I-ti doresc succes
cabac întreabă: