| MotherEarth a întrebat:

Am ignorat această problemă de 1 an dar acum se agravează, la deschiderea anusului am observat o umflatura care acum s-a mărit rau de tot dar nu ma doare, ma doare putin doar atunci când apas pe ea. Nu stiu daca sunt hemoroizi fiindca stiu ca aia dor îngrozitor. Ce credeti ca e de fapt? O sa merg la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Hemoroid extern, aia este.e bun sa mergi sa rezolvi daca poti.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Sunt si hemoroizi care nu dor. Dar daca nu te tratezi, se va mari si va fi un chin cand vei merge la toaleta.

| Violleta2022 a răspuns:

Sigur este un hemoroid sau posibil mai multi, dar care nu au iesit inca afara.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Inainte de a ajunge la doctor cred ca e cazul sa iti schimbi drastic dieta. Si eu am o problema relativa cu ceva hemoroid care ma deranjeaza doar cand o iau pe aratura cu prajeli/mincaruri "traditionale" de-ale noastre. Altfel, daca bagi fibre, lichide, fara treburi picante, fara alcool, fara dulciuri pe cit posibil, totul ar trebui sa fie ok mai devreme sau mai tirziu...

| StoenescuIonel a răspuns:

Poate fi un hemoroid sau polip