Nu fi obsedata cu "aratatu' bine", tu cauti sa atingi problema dintr-o directie gresita. Fii sanatoasa, fericita, si atunci vei si arata bine. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ poti pe site-ul asta sa vezi cat de bine stai cu greutatea in functie de inaltimea si varsta ta, si iti da recomandari in privinta dietei. Acest site este bun pentru toata familia, ar fi bine sa vb si cu parintii tai si sa vedeti daca trebuie sa faceti schimbarii cu totii, si ce schimbarii sa faceti.
Greutatea peste sau sub greutatea normala este periculoasa, pe de o parte duce la boli ale sistemului circulator (in special, dar nu numai), diabet cu problemele care le aduce boala asta...
Nici de cealalta parte perspectivele nu sunt deloc placute: anemii, demineralizari (osteoporoza preintre ele!), slabirea SNC, riscuri mari in timpul sarcinii...
Daca socotiti ca este vremea schimbarii, faceti o schimbare in bine pentru toata familia. Domnul sa fie cu voi!
Anorexica...
Nu cred...
Daca ai fii anorexica, ai vomita tot ce mananci, nu din proprie initiativa, ci din cauza stomacului, pentru ca pe cat slabesti mai mult, cu atat se micsoreaza; deci nu ar mai avea loc mancarea in stomac.
Cunosc persoane cu aceleasi obsesii ca ale tale.
De ce sa nu-ti fie foame? Daca nu mananci, nu o sa mai ai putere sa faci nici sport; ca.de unde atata energie?
Mananca!
Daca tot tii la silueta, mananca sanatos si fa sport.
Renunta la prajeli ( adica nici nu mancai ); mananca legume, fructe, lactate, gratar...
JUST EAT!
Succes!
Anorexie zici? Nu cred atata timp cand nu intampini probleme care sa iti dea dureri de cap, asta doar tu sti dar ar putea fi obsesia de arata bine! E o mica diferenta intre anorexie si asta, eu zic, ca un minim de 56 kg ar trebui sa aiba orice fata si un maxim de 70. N-ai dat prea multe detalii deci o parere exacta nu as putea da.
Poti slabi si in acelasi timp sa mananci sanatos si in cantitati mici de mai multe ori pe zi daca ai inteles ce am zis ca sa arati bine trebuie sa te si hranesti ca de altfel te imbolnavesti si dai in altele.mananca atat cat poti dar macar mananca sa nu ajungi sa faci doamne fereste ulcer sau alte boli.nu e de gluma! e vorba de sanatatea ta! pup si multa sanatate!
Live your life, mananca ce vrei, da-o dracu de silueta, ca doar o viata avem, fa sport si te vei mentine
Sa fii slaba nu inseamna a arata bine, incearca sa pui pe tine dupa care sa iti conturezi formele, este mult mai frumoasa o fata cu forme pline decat o fata la care i se vad oasele, chiar daca nu ai 90-60-90 poti fii foarte frumoasa, eu am 98-65-102, si nu ma plang ca nu arat bine P.S...cu infometatul nu faci absolut nimic decat sa te distrugi, nu dai jos 1kg fara sa arati ca o fantoma...succes
Asta ai devenit pentru ca ai vrut tu. Nu te mai ambitiona. pentru ca intr-o zi o sa scapi in mancare si nu o sa te mai opresti. Faci ce vrei, e viata ta.
Da, cam acestea sunt simptomele. Dar daca nu iti place, asta nu e ceva permanent. Iar daca iti place cum arati. asta e ceea ce conteaza, nu?
Deeaandreea9156 întreabă: