Practica-ti pasiunile, hobbyurile, dedica timp activitatilor in aer liber, prietenilor, familiei. poti citi chiar. eu cand ma simteam singura mergeam la sala de lectura si ceream o recomandare, mi se dadea si citeam respectiva carte... mancarea este strict necesara organismului tau, nu mintii si sentimentelor tale. cauta sa fugi de frigider sau orice alta mancare, in afara de cele 3 mese, si socializeaza! astfel descoperi lucruri noi si nu te ingrasi.
daca chiar ti-e foame, baga un morcov sau niste fructe.
Stai cat mai departe de bucatarie si frigider.Am aceeasi problema ca a ta, dar eu sunt si foaaarte lenesa, asa ca mai bine ma lipsesc de savurat decat sa ma dau jos din pat
Daca as fii in locul tau nu as mai manca atat de mult pentru ca te poti ingrasa....mai bine apucate de un sport, si eu am fost la fel, la 6-7 ani aveam 47 de kilograme(adica aproape obez) la doar 1, 20 m iar acum am 13 ani si am 40 de kg si 1, 63 eu zic ca este mai bine sa te apuci de un sport in loc sa stai in casa.(parerea mea, daca tu nu vrei asta e nu pot sa te oblig). SPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR!