Știu, am nevoie ca pe timpul tratamentului de ceva care să-mi amelioreze durerea. Am crezut că nu le pot combina.
Se pot combina.
Ai fost la doctor si ti-a recomandat asa ceva, sau iei ca idiotul dupa ureche? Nu de alta, dar mai stiu cazuri. Si uite asa o sa crapi intr-o buna zi pentru ca vei fi imun la antibiotice si o sa te omoare o infectie care altfel nu ar fi fost mare fis...
Asta voiam sa spun si eu
Nu mai lua fara sa mergi la medic si cu atat mai putin sa le combini
Da, poate fii combinat cu Aulin.
Cum zice si colegu de sus, sper ca doctoru ti-a dat recomandat antibioticu, da?
Păi curge puroi din măsele? Durerile de dantură pot să fie și că te-a tras curentul nu neapărat o infecţie. Cât despre întrebarea ta, nu, nu face nicio reacţie cu antibioticul aulin, dacă totuși iei augumentin fără reţetă e bine să iei omez sau ranitidină îţi alegi una, se dau fără prescripţie și îţi protejează stomacul de augumentin pentru că el este un antibiotic extrem de puternic. Nu ești nici primul nici ultimul care ia augumentin după ureche, cunosc cazuri de prieteni și din contră le-a făcut bine, le-a trecut afecţiunea. Augumentin se ia 7 zile seara și dimineaţa după ce ai mâncat foarte bine, câte o pastila la 12 ore. Data viitoare când te mai doare e bine să mergi la doctor pentru că nu e ok să repeţi să iei augumentin. Eu am luat o dată augumentin pentru o problemă și mi-a zis doctorul că trebuie să iau cu omez sau ranitidină, o pastila de omez sau ranitidină pe zi. Să iau 7 zile augumentin, câte o pastila la 12 ore dimineaţa și seara după ce am mâncat bine.
Iau împreună cu probiotic. Dar fiind prima zi de tratament, augmentinul nu-și face efectul imediat și mor de durere. Aulinul mă rezolva imediat, de-asta întreb dacă este ok să iau și un pliculeț de aulin acum.
Nu-mi curge puroi, dar am dureri de dantura de câteva zile bune, aproape o săptămână. Nu mai suport.