La orice cura de slabire slabesti mai mult la inceput apoi mai greu. Trebuie sa ai rabdare.
Deoarece ti-ai schimbat brusc alimentatiea nu manaci cum ar trebui, adica dimineata un pic, la pranz felul unu si doi si seara un mar si dupa ora 6 nimic si asa slabesti si ai si un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata.Eu te-as sfatui sa manci normal si ai sa vezi si rezultate si nu te imbolnavesti!
De acord cu Brunetica . Cel mai bine este sa mananci normal si este foarte important sa nu te infometezi. Inainte faceam acelasi lucru ca si tine; ma infometam pana la epuizare aproape si faceam 1000 de sarituri cu coarda pe zi ) si mergeam numai pe jos . Faza e ca in timp am observat un lucru : daca slabesti brusc si repede vei pune imediat kilogramele inapoi si nu doar cate ai dat jos, ci dublul acestora (se numeste efectul eu-eu). Cat despre ultima intrebare incearca sa te pui pe cantar DOAR o data pe saptamana, pentru ca in fiecare zi corpul acumuleaza mai multa sau mai putina apa. Nu te alarma si ai grija de sanatatea ta . Seara faina in continuare.