| DonMecanico a întrebat:

Am inceput de o saptamana tratamentul ' miere si scortisioara ' pentru acnee, am citit pe net cai bun pentru acnee, zice ca in 2 saptamani cosurile vor fi scoase de la radacina, ceva de genu asta, am o saptamana si 2 zile de cand pun in aplicare acest tratament, si vad ca s-a inrautatit situatia. mai mult imi apar cosuri. sa mai continui tratamentul? voi ce spuneti? aveti altul mai bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns:

Eu îţi recomand să începi un tratament cu aloe vera sau cu gălbenele.

| delia12isa a răspuns:

Nu stii ce sa faci, am incercat si eu asta, faci intr-o cratita niste ceai de musetel dar sa fie fierbinte, apoi iti puiun prosop pe cap si iti baci capul in aburi stai asa 10 min si apoi te stergi cu un prosop aspru, Incearca asta si o sa vezi ca face minuni.

| DonMecanico explică (pentru delia12isa):

Mai sa stii ca acest tratament ma apucasem intr-un fel, facusem 3 zile, dupa m-am lasat, am mai facut dupa cateva saptamani de 1-2 ori.dar nu prea mi se parea ajutator... altu nu ai? sau in cat timp apar rezultate bun cu tratamentul asta?

Ai incercat si tu tratamentul ' scortisioara / miere ' si nu te-a rezolvat cu nimic?

| delia12isa a răspuns:

Atunci incearca un tratament cu miere si ulei de masililine.

Imi spui si mie cum sa il utilizez? adica in fiecare zii, la o saptamana, cat timp sa stau cu masca pe fata etc.

| delia12isa a răspuns (pentru DonMecanico):

Odata la doua zile, amesteci mierea cu ulei si o intii pu fata si stai cu ea sa tomp de 30 min

| txurruka a răspuns:

Leacurile babesti nu prea functioneaza. Poti incerca niste tratamente autorizate, dar naturiste. http://www.plantunivers.ro/....../index.php