| andreeeeea a întrebat:

Am inceput Dieta Scarsdale.Sunt la a 3a zi iar astazi am avut o scapare: o felie de paine prajita cu Nutellastraight face. Vreau sa stiu cine a mai incercat si cine a reusit sa slabeasca cu aceasta dieta si cat. Iar daca e foarte grava scaparea mea de astazi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| cristinapasager a răspuns:

Dieta Scarsdale e o prostie. Ca si Atkins. E mult prea drastica restrictia calorica.
Poti sa slabesti cu ea dar cand termini, pui totul inapoi.
N-are nimic daca ai mancat nutella azi, daca reusesti sa te abtii pe viitor.
Ti-as recomanda o alta dieta, una bazata pe aport redus de carbohidrati si aport crescut de proteine.

| UnCalatorPrinViata a răspuns:

Of, mai fi atenta, nu tine nici o cura de slabire, o sa iti faci mai rau.
O sa slabesti 5 kg si urmatoarea luna o sa pui 10, daca asta iti doresti.
Cel mai bun mod de slabire este sportul!
Nu mananci dupa ora 6, mananci dimineata bine.
Fara sucuru, prajeli, dulciuri.Dar poti sa mananci si ce-ti place cu toate ca "ingrasa" dar o data pe saptamana in cantitati mici.
Bei apa plata inainte de masa.Mananci fructe in loc de dulciuri.
Dimineata faci sport.
Si iti faci un stil de viata asa.Nu e bine sa slabesti mult dintr-o data happy iti dai organismul peste cap.
De exemplu nu te-ai ingrasat 10 kg in 2 zile deci clar nu poti sa le dai in timp scurt.
Ai nevoie de vointa. Nu e asa greu happy