Nu ai motiv de ingrijorare. Asa se intampla cand iei antibiotice pentru ca distrug si bacteriile benefice din intestine. Daca iei un probiotic bun, dupa doua saptamani ar trebui sa fii ca inainte(asta in cazul in care diareea este cauzata de antibiotic). Daca nici cu probiotic nu iti trece e posibil sa aiba alta cauza precum un intestin iritabil(e o afectiune functionala, nu e periculoasa) sau altceva.
In concluzie, eu iti recomand asa:
1) Mergi la medic ca sa iti prescrie un probiotic. Ii spui ce antibiotic ai luat si ca acum ai diaree de 2 saptamani.
2) Dimineata pe stomacul gol sa mananci iaurt
3) Ai putea sa consumi o banana pe zi pana iti trece diareea.
4) Sa consumi fibre solubile si insolubile
5) Sa nu stai sa te gandesti "Ce oi avea? " pentru ca nu te ajuta cu nimic. Oricum nu ai nimic grav.
Daca dupa tratamentul pe care ti-l prescrie medicul (dar cel mai probabil se va rezolva problema), vei mai avea diaree trebuie sa mergi iar la medic. Iti va da alt tratament.
Probabil este nevoie de un probiotic bun luat timp de o saptamana sau doua pentru a-ti reface flora intestinala.
Ce am este ceva de speriat sau se poate trata. Mulțumesc mult!
De când exista Internetul asta, primul lucru pe care îl facem noi oamenii este sa căutam pe internet, apoi sa mergem la doctor... și sunt descrise o grămada de boli grave și am pus răul înainte... îți mulțumesc mult, seara minunata!
Cu mare placere!
Nu ai motiv de ingrijorare. Asa se intampla cand iei antibiotice pentru ca distrug si bacteriile benefice din intestine. Daca iei un probiotic bun, dupa doua saptamani ar trebui sa fii ca inainte(asta in cazul in care diareea este cauzata de antibiotic). Daca nici cu probiotic nu iti trece e posibil sa aiba alta cauza precum un intestin iritabil(e o afectiune functionala, nu e periculoasa) sau altceva.
In concluzie, eu iti recomand asa:
1) Mergi la medic ca sa iti prescrie un probiotic. Ii spui ce antibiotic ai luat si ca acum ai diaree de 2 saptamani.
2) Dimineata pe stomacul gol sa mananci iaurt
3) Ai putea sa consumi o banana pe zi pana iti trece diareea.
4) Sa consumi fibre solubile si insolubile
5) Sa nu stai sa te gandesti "Ce oi avea? " pentru ca nu te ajuta cu nimic. Oricum nu ai nimic grav.
Daca dupa tratamentul pe care ti-l prescrie medicul (dar cel mai probabil se va rezolva problema), vei mai avea diaree trebuie sa mergi iar la medic. Iti va da alt tratament.