| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Am inceput sa am niste dureri în zona ovarelor de ceva timp din cauza dureri nici nu pot dormi noaptea ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Madaxo97 a răspuns:

Poate e răceală la ovare, (cistită) am avut si eu mai demult, cu dureri la fel, de burtă pe jos si de spate groaznice, mergi la doctor neapărat, să îți dea antiinflamatoare si eventual antibiotic, măcar la medicul de familie mergi.

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ia un piafen te vor lasa durerile, dar piafen se da cu reteta de la medicul de familie

| mihai69 a răspuns:

Mergi la medic!

| ioana748 a răspuns:

Posibil o inflamație.
Pana ajungi la medic, incearca sa iei antiinflamatoare si sa bei jumatate de linguriță bicarbonat cu jumatate pahar de apa cateva zile, vreo doua saptamani.
Acesta alcalinizează sangele si ajuta in cazul inflamațiilor.
Sanatate,

| mastadont a răspuns:

Poți să mergi la un consult ginecologic în urma căruia vei afla exact de ce anume suferi și vei primi tratament după caz.

| Cipi1212 a răspuns:

Un consult medical