| liviuxas a întrebat:

Am inceput sa am o durere intermitenta nu foarte puternica la un dinte.Am mai avut o astfel de durere in trecut dar dupa cateva zile a disparut.Cand am fost la dentist pentru un control si o curatare el nu a sesizat nimic.ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Ia un antiinflamator-diclofenac.

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Eu ti-as fi recomandat sa mergi la dentist big grin Insa daca ai fost deja, si nu s-a descoperit nimic, uite ceva ce ar putea sa te ajute:Generalitati Rafturile farmaciilor detin o gama foarte larga de medicamente eliberate fara prescriptie medicala (OTC), incat uneori, este dificil sa alegeti unul dintre acestea. Medicamentele tip OTC impotriva durerilor pot fi clasificate in doua categorii principale acetaminofen si antiinflamatoare nesteroidiene. Acetaminofenul este disponibil pe piata de medicamente si este cunoscut sub numele de paracetamol. Veti gasi si alte antiinflamatoare nesteroidiene diferite precum ibuprofen, naproxen, aspirina si ketoprofen. Veti avea nevoie de o reteta medicala pentru a cumpara cele mai multe dintre opioide, dar unul dintre analgezicele opioide numit codeina poate fi gasit in unele medicamente eliberate fara prescriptie medicala. Codeina se gaseste in compozitia multora dintre supresorii de tuse, iar in combinatie cu acetaminofenul, in calmantele pentru dureri. Codeina va poate da stari de somnolenta.Bafta!