| ioana375 a întrebat:

Am inceput sa folosesc Zineryt de o saptamana in urma consultului la dermatolog. Problema e ca nu stiu cum se aplica cu exactitate acesta, mi-a fost recomandat sa-l folosesc de 2 ori pe zi, dimineata si seara, insa dupa o saptamana de la folosire fata mea este complet decojita. In aceasta seara nu l-am mai folosit si m-am dat cu crema hidratanta pentru ten gras de la Bioderma(recomandata tot de medicul dermatolog). Credeti ca este bine daca as folosi Zineryt doar odata pe zi, seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu foloseam. dar numai seara. pe zi ma dadeam cu o crema hidratanta, iar asa nu mi se mai decojea fata.

1 răspuns:
| mersec2RR a răspuns:

Normal ca da.am patit si eu tot la fel.lam loat odata seara si a mers.deci da.imi dai funda?