Si de ce te mai chinui sa fumezi daca vezi clar ca nu iti face bine?
Fumatul nu este obligatoriu!
Fumatul nu tine loc de igiena, medicament, mancare. Renunta la el. Arzi banii degeaba, ba mai poti face si complicatii. Doresti asta?
Nu, nu este nici calmant cum raspunzi mai sus. E doar autosugestie.
Măcar ai mai mulți prieteni? Ești cool acum? Dacă Da, asuma-ţi frate și astea. Dar dacă nu, tot asumă-ţi și renunță la ele frate meu
Nu fumez ca sa fiu cool, sunt la o varsta unde incep a deosebi binele de rau si a vedea lumea cu alti ochi. Cunosc oameni noi, pe altii ii pierd, iar tigarile sunt o metoda eficienta de a ma calma, de a ma linisti si de a lasa probleme la o parte macar pentru 10 minute. Totusi sănătatea e mai importanta, iar acest risc nu merita asumat.
Mă bucur că totuși te-am ajutat să realizezi că nu are rost să te chinui degeaba dacă ti se face rău. Take care
Nuștiu de ce dar cred că nu fumezi țigări de care trebuie ca la început recomand L&M sunt mai slabe și nu tusești
Nu tușesc, o sa renunta fumat o sa trec la iqos sau vape sau poate am taria de caracter sa renunt de tot
Da dar cu iqos o sa devii cu mult mai tare independent de fumat întrucât vei fuma oriunde afară și în casă și iqos la fel produce daune sănătății având costuri la hitsuri mai mari ca țigările cu filtru( depinde și de marcă dar multe sunt mai ieftine)
Nu as fuma chiar asa des, un pachet pe săptămână/ doua, dar dupa ce imi revin din starea asta aiurea. Poate vizitez si un medic pentru un control.