Greata va ceda in urmatoarele zile iar durerea de stomac inlatur-o mancand la regim si luind intotdeauna antibioticul dupa mancare. Bea iaurt pentru a reface flora intestinala.
Dupa cate stiu eu antibioticile distrug flora microbiana din stomac si favorizeaza dezvoltarea ciupercii candida! Mie medicul mi-a recomandat sa consum iaurt! Dar parerile sunt impartite in legatura cu consumul de iaurt. Unii spun da, altii spun ba.Am citit acum prospectul medicamentului si vad ca nici nu se recomanda nici nu este interzis sa consumi iaurt!
Daca sunt doar manifestari digestive ti-as recomanda ca in perioada cat iei antibiotic sa iei si Biotics, ajuta la echilibrarea florei prin continutul de lactobacili si bifidobacterii si este foarte indicat in tratamentul cu antibiotic.Sa citesti cu atentie modul de administrare in prospect.Multa sanatate!
Ai nevoie de mai multe lactate, in special chifir in timpul tratamentului cu antibiotice!
Cel mai bine ar fi sa te duci la acel doctor si sa-i spui de starea in care te afli.
User252426 întreabă: