| Flumster a întrebat:

Am inceput sa iau creatina si la antrenamente urinez foarte des, inainte de antrenament iau 5 g de creatina si 500 ml apa.
Imi puteti spune cauza dc urinez asa de des?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| VictorL a răspuns:

Nu trebuia să începi să consumi aşa ceva fără să fi întrebat un medic... Poate ea conţine un produs chimic care cauzează aparenţa problemei. Îţi recomand să consulţi un medic ca să fii sigur care este cauza, să îi arăţi medicului ce iei, să îi spui cât de des şi dacă nu sunt bune pentru tine, atunci schimbă-le sau refuză-le!winking

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru VictorL):

rolling on the floor o ai si tu si toata lumea in organism. E ceva natural. Nu-i vad legatura directa cu urinatul tau des. Cum nu-i vad legatura nici de ce o iei inainte de antrenament cand ea are nevoie de 24h pentru a.si face efectul? laughing retine apa si e recomandat sa consumi 2, 5l-3l in functie si de greutatea ta. Eu ajungeam si la 4l de apa pe zi si nu urinam mai mult de 3-4 ori pe zi.