| Jdjsnshxjxjshdhx a întrebat:

Am început sa imi pun putin Alimentația la punct pentru ca vreau sa slăbesc. Am scos făinoasele,sucurile, dulciurile, mananc legume si oua fierte, pui la cuptor si pe gratar si salate. Încerc sa beau 2 litri de apa pe zi. Câte kg credeți sa dau jos intr-o luna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Ai grija, fiindca:
- prajelile sunt nesanatoase (chiar si facute din legume)
- carnea de pui contine hormoni
- apa poate fi poluata, contine mult hidrogen (de doua ori cat oxigenul)
- aerul este de asemenea foarte poluat, la orase si langa sosele oxigenul abia este un sfert din el)
- etc.

Deci, daca vrei sa traiesti sanatos, ai mare grija ce mananci, ce bei si ce respiri!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu încerci să bei mai mult decât ți-e sete.
Așa se spune că poți să duci un cal la adăpat dar nu poți să îl obligi să bea apă dacă nu îi e este. Calul este un animal inteligent și atunci când bea apă, nu se ia după recomandările de la TV.
Nu pot să spun ce cred despre cât vei da jos într-o lună.
Asta depinde de câtă apă ai în organism, de câtă mișcare faci, de metabolismul tău, toate acestea nu le știu, ca să îți pot spune ce cred eu. Și cred că nimeni de pe TPU nu poate să facă pariu cu asta și să îl câștige.
Dar hai să zicem o valoare minimală, măcar 3 kg s-ar putea să dai jos.

| Lina1993 a răspuns:

Salut! asta depinde de fiecare om in parte, fiecare organism este diferit, unii slabim mai usor, altii mai greu, altii extrem de repede. Am procedat la fel in ianuarie si am dat jos aproximativ 7kg intr-o luna.