Buna.
In urma cu o luna, am avut aceleasi simptome, pe care le descrieti dvs.Nu puteam respira la capacitate maxima, tuseam si ma inecam, iar pe langa acestea, temperatura, oboseam dupa cca 1-2 m parcursi, somnolenta. Toate cele descriea mai sus, au spus un singur lucru : Pneumonie.Eu am descris simptomele ce le-am avut, insa eu va recomand sa va deplasati la medicul de familie al dvs, asta cu atat mai mult cand nu cunoasteti cauza situatiei descrise de dvs.In speranta ca v-am fost de folos, eu va doresc insanatosire grabnica.Sa auzim de bine.
Eu am făcut radiografie, și nu am pneumonie, dar mersi de raspuns
Tuse seaca,oboseala, frisoane, calduri, dureri toracice, respirarie greoaie=pneumonie-->>>mergi la doctor
Incearca sa nu dormi pe spate. Atunci cand esti racit este bine sa dormi pe o parte. Ceaiuri iti recomand, baie fierbinte la picioare, in ceai daca poti pune si lamaie ar fi mai bine, mai poti lua de asemenea catina cu miere sau catina simpla.
Ar fi bine sa treci pe la un doctor si daca este raceala sa-ti iei pastile si sa-ti faci un ceai fierbinte cu lamaie! Mie asa mi-a trecut, dar nu stiu cum sa faci...cel mai bine e sa mergi la medic sa-ti faca un consult! Insanatosire grabnica!