| AmnesiaKush a întrebat:

Am inceput sa meditez, am fost foarte concentrat pe respiratie, corpul meu incepea sa vibreze tot, eram din ce in ce ca un lemn si puteam sa simt cat mai mult din interiorul corpului meu daca m-am exprimat bine. Exercitiul era asta: Respiram concentrat de cateva ori, apoi imi observam corpul, si tot asa un ciclu. Mereu voiam mai mult, voiam mai mult. Si parca ceva m-a intrebat daca sigur vreau asta. Am spus da, si am simtit ca o lovitura in stomac, sau ceva care a "pocnit" in partea dreapta. Am simtit multa energie in tot corpul care devenea tot mai puternica, bineinteles, pe masura ce voiam sa devina mai puternica. Am spus ca e ok, si sa continui. Totul era din ce in ce mai puternic si imi era teama de ceea ce urmeaza, nu stiam ce urmeaza si imi era frica de acel necunoscut foarte puternic. Simteam valuri in corpul meu, si m-am oprit.
Motivul pentru care m-am oprit, ar fi frica de necunoscut si frica sa nu fac ceva incontrolabil, deoarece simteam ca pierd controlul corpului fizic
Iar daca tot nu m-am exprimat bine, ma refer de exemplu la un țipăt, o lovitură, să mă mişc fară să vreau
PS: Nu poate fi exprimat in cuvinte tot ce am simtit, dar banuiesc ca sunt foarte multi oameni care mediteaza, si vor sti despre ce este vorba.
Intrebarea mea este: Ce a fost asta?
Astept cu drag raspunsurile happy

Am pus aceasta la categoria sanatate, deoarece cosider ca are legatura cu asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Dar minti putin credibil. incearca si alte variante ca sa putem da raspunsuri despe meditatie!

| alex15ccc a răspuns:

Mai bine mergi la un psihiatru, sau ia-o mai usor cu iarba/ciupercile. totusi, nu e normal sa auzi voci si sa simti chestii pe corp, intelegi ce zic?

| Dumitru_Sebi_1997 a răspuns:

Nu stiu ce ai fumat, dar cred ca vrem toți un pic?