Omule. tu trebuie sa mananci 5 mese pe zi.trebui sa-ti obisnuiesti metabolismul pentru a arde grasimi.
mananca foarte multe fructe si legume.si o masa inseamna:o salata/un mar/o mancare gatita.
mancand chipsuri si nefacand sport, nu te va ajuta cu nimic.
si nu ne promite noua ca nu o sa mananci pentru ca nu ne pasa.nu o sa ma trezesc maine cu o durere de cap, ca daca a mai mancat fata aia chipsuri.
pace!
O masa pe zi nu te ajuta sa slabesti te ajuta sa te imbolnavesti...mananca normal trei mese pe zi nu manca dupa 6 si mananca sanatos fructe legume.nu manca mult mananca normal si cat mai sanatos
Mie una mi se pare putin o masa pe zi. Mai bine treci tu la o dieta sanatoasa. Scoate dulciurile, chipsurile, sucurile si grasimile din alimentatie si ai sa vezi cum slabesti. Chipsurile ingrasa mult
:ONu mai manca doar o data pe zi! Dupa o saptamana o sa lesit Doamne Dumnezeule.MaI bine scoate dulciurile E-urile si mananca mai putin si mai des.Manaca multe fructe si legume, doar o felie de paine pe zi, bea numai apa nu sucuri, stai mai mult in aer liber, dormi mai mult si o sa ai o viata cat de cat sanatoasa.CAt despre lamaie nhs dar ai mare grija si renunta la doar o masa pe zi!
Draga hiphopbeatz; e un fel de a vorbi. dar daca tu traiesti in vreun oras minuscul unde auzi doar injurati sau mai stiu eu ce n-ai de unde sa stii. Asta e un site unde ceri o opinie, ajuti pe cineva nu judeci sau incepi cu caterinca ta de 2 lei. Si din cate am vazut problemele de sanatate se trateaza cu seriozitate!