| croissant a întrebat:

Am inceput sala acum doua zile, toate bune. Dar cateodata mi se face pofta de mec? Daca mananc odata dauneaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| xXVranceaXx a răspuns:

Depinde. McDonalds nu încurajează obezitatea, deși ei o provoacă "/
Încearcă un KFC, ai carne picantă, e mai greu de digerat și te ține mult până ți se face foame

5 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"cateodata mi se face pofta de mec?"

adică ce?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu dauneaza, ca dai jos dupa big grin

Dar acum depinde si pentru ce vrei sa faci sala? Vrei sa slabesti in pare parte? Vrei sa iti mentii corpul? Vrei sa ai un stil de viata activ? Poti sa mananci si un MC odata, nu are nimic happy

| Vântulalb a răspuns:

Ai sa mananci o data calculand ca nu te afecteaza. Apoi ti se va face pofta tot mai des.
Mai bine abtine-te.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu are treaba sala cu pofta ta de "mec". Ai zis asta doar ca sa te scuzi sa spui ca esti activ si merge laughing Merge sigur ca merge, nu mori de la un mec, dar vezi ca devine usor dependenta. Eu recomand sa iti gatesti tu cat mai mare parte din ceea ce mananci, dar iti asumi deciziile tale.

| StoenescuIonel a răspuns:

Daca manci ocazional nu sunt probleme