anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am inceput tratamentul cu argila acum 2-3 saptamani si a avut un efect foarte bun timp de 1 saptamana dar apoi nu s-a mai observat nicio diferenta.
Nu-mi explic de ce avand in vedere c-am facut-o exact la fel.
Daca ati patit ceva asemanator sau aveti vreo explicatie astept raspuns. MULTUMESC!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Erika_Sofron_1977 a răspuns:

Tratament cu argila pentru ce?

| anonim_4396 explică (pentru Erika_Sofron_1977):

Acnee (pudra argila+apa)

| Erika_Sofron_1977 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trebuie sa perseverezi cu tratamentul.se vede ca ti/e bun, dar sa nu crezi ca face minuni.in perioada pubertatii,acnea se datoreaza modificarilor hormonale si sansele ca aceasta sa se vindece complet sunt minorecryingse amelioreaza,dar nu trec de tot. in cazul in care acneea e asociata cu tulburari de menstruatie si pilozitate(par)excesiva,atunci tratamentul e diferit. daca e doar acnee juvenila, atunci e importanta igiene fetei si a mainilor(daca le chinui), si niciodata sa nu aplici alcool sau spirt pe cosul scos, pentru ca intarzie vindecarea si accentuaza citracicile lasate. in cazul in care cosurile sunt purulente, poti utiliza Zineryt(o crema cu tetraciclina si zinc)