Salut! Iti voi spune cum procedez eu. Fac un ceai de musetel, iar cand e gata, imi pun fata deasupra oalei si imi pun un prosop pe cap sa nu treaca aburii pe langa! Stau asa cam o jumate de ora, apoi ma duc in fata oglinzii si cu doua discuri facute cu spirt imi scot fiecare punct negru! Apoi dau cu Aknesol si cu o crema hidratanta!
Naturist si mai ales ca suntem si in sezon poti folosi garantat rosiile. Le tai in doua si te freci cu jumatatea pe fata
Argila suc de lamaie si ulei de masline o pui pe fata lasi 20 de min
sau te faci cu o rosie. important e sa iti cureti fata inainte de masca si depinde de tipul tau de ten uitate pe net ce tip de ten ai si gasesti masti
Spala`te pe fata cu faina de porumb. E aspra si indeparteaza punctele negre. Te speli in fiecare seara si dupa un timp vei vedea ca da roade :X Daca ti se inroseste pielea nu te ingrijora, dupa putin timp isi revine. Bafta:*
Si eu votez cu povestea cu oala de ceai de musetel. Numai ca nu cred ca reusesti sa stai juma' de ora. Vreo 15 min. daca poti, tot e bine. Se moaie pielea si poti scoate usor punctele negre. Povestea cu malaiul nu functioneaza decat dupa dus/baie, cand ai porii deschisi. Si s-ar putea sa iti rada cam tare fata daca nu esti atent. Eu o aplic din cand in cand, dar amestec malaiul cu ceva - fie cu gel de curatat tenul, fie cu miere sau suc de fructe; cu gel merge cel mai bine, frec cu miscari circulare cam 1-2 min. si clatesc.
SweetAngel întreabă: