Lavinia,am avut si eu problema. Daca e cu infectie la radacina, s-ar putea sa ti-o scoata. Cel putin mie asa mi s-a intamplat, daca e jumatate gaurita, nu poate sa-ti mai puna plomba. Ar fi bine sa ti-o scoata deoarece poate sa se duca infectia si la altele. Succes.
Maseaua va putea fi plombata, dar e posibil sa mai fie necesar sa lucreze ceva la ea dentistul, inainte de a pune pplomba definitiva, dupa ce termini tratamentul actual pentru infectie.
Depinde cat/cum e afectata maseaua. In mod normal daca ai avut infectie iti face extragere.
Nu o sa ti-o plombeze.o sa iti faca o anestezie in zona afectata o sa curete maseaua si daca e grav o sa iti scoata nervul.Si eua m avut probleme si sau rezolvat. Funda
Da, se poate plomba dar va dur ceva timp pan ti-o plombeaza....Trebuie sa te duci la multe sedinte si sa scoti ceva banuti daca vrei sa ti-o faci.
Ti-asi recomanda sa te duci sa o faci si sa nu te lasi fiindca vei regreta mai tarziu!
bafta.
Funda
Trebuie scoasa ca dupa aia tise infecteaza rau si ajunge la creier si o sa ai probleme
Nu mi se pare ca sa ti-o plombeze peste infectie desi urmezi in tratament, cere lamuriri de la doctor.