| Madayna a întrebat:

Am infectie la o masea, falca umflata, de 2 zile i-au tratament, metronidazol arena si augmetin cate una la 12 ore. Umflatura s-a mai micsorat doar ca simt in gura un gust ciudat, ar putea fi infectia? Daca da, m-ar afecta cu ceva daca as inghiti-o?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Veme a răspuns:

Stai chill, gustul usor metalic pe care il simti in gura este de la metronidazol. Continua tratamentul exact cum ti-a fost prescris.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Gustul "ciudat" pe care-l simţi în gură se datorează tratamentului cu Metronidazol :)

Vezi capitolul "Reacţii adverse" în Prospectul de la linkul :
http://www.anm.ro/.......12.05.pdf

Toate cele bune.

| KhludCiprian a răspuns:

Foarte probabil nu s-ar intampla nimic deoarece ai acid clorhidric in stomac ce este folosit ca inalbitor in cantitati mult mai diluate. Totusi nu e nimic "sanatos" acolo!

De aceea e ca daca vezi orice ciudat iti recomand macar sa dai un telefon la un doctor ca te clarifice! Daca infectia "merge intr-o directie gresita" ar fi bine sa afli de la doctor decat de la cineva ce poate se sperie prea mult de la descrierea ta.

| FurMoon a răspuns:

Du-te rapid la doctor.Este posibil ca tu sa nu tolerezi acele medicamente si sa-ti faci si mai rau.Nu stiu daca ti s-ar intampla ceva daca ai inghiti-o, dar siguranta pe primul loc.Bafta

| Madayna explică (pentru FurMoon):

Daca nu as fi tolerat medicamentele clar nu m-as fi simtit mai bine si nu mi s-ar fi dezumflat obrazul.