| username7 a întrebat:

Am inghitit o coaja de paine fara sa o mestec bine si m-a zgariat pe esofag. Durerea persista de o ora si nu mai pot sa beau si sa mananc nimic deoarece simt ca ma deranjeaza locul.Credeti ca poate fi ceva grav? E nevoie sa ma vada un medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DedeeAndreea a răspuns:

Buna.Stai linistit/a.Nu se va intampla nimic rau, si nu ai nevoie de un medic.Cel mai bine ar fi sa stai linistit cateva ore in plus, chiar daca iti e foame sau sete.Nu te speria si mai intreaba si pe alte persoane ce trebuie sa faci. Daca te simti rau si nu mai poti manca, nu mai poti sa bei apa sau sa inghiti, mergi la medic dupa 1 zi-2...Depinde cum te simti.Dar va trebui sa mananci si sa bei apa la un moment dat! Bafta! Sper ca raspunsurile noastre(celor de pe TPU) te-au ajutat!

2 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Probabil te-ai iritat puţin. Ia o lingură de miere şi înghite-o uşor, apoi nu mai mânca timp de 1-2 ore, să nu bei nici apă.

| aryenutzaa a răspuns:

Nu este nimic grav. Am avut si eu aceeasi problema si a trecut de la sine cam in 2 zile