| Alex1273737 a întrebat:

Am inghitit putina benzina, cantitatea fiind nici un dop de sticla, mi-am clatit gura si m-am fortat sa vomit si am facut-o, acum nu simt ca am nimic dar pe la inima parca ma inteapa un pic in rest nimic, o sa patesc ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| MareanN a răspuns:

Sufla cu gura intr-o bricheta aprinsa si vezi daca ia foc sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce-ai facut asta?

Răspuns utilizator avertizat
| J0B0MAT a răspuns:

Bea multă apă ca să se elimine.

| anonimg a răspuns:

La cantitatea aceea nu cred că pățești ceva mai rău decât senzația de arsură (aceasta se vindecă, va trece, pentru că nu este o boală. Când se mai întâmplă astfel de cazuri trebuie să bei imediat multă apă pentru ca lichidul să fie diluat și să nu rămână concentrat. Sau daca consideri că este cazul, nu sta să te gândești de două ori, și anunți imediat salvarea la 112; mai ales daca nu ți-a trecut până acum când îți scriu. Orice substanță ce intră în gură și implicit în stomac ajunge în sânge, și deci și la inimă. Repet: dacă nu ți-a trecut, mergi la urgențe sau suni la salvare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu a ajuns la inimă. De pățit ceva, o să pățești sigur, că toată lumea pățește ceva, cândva.

| Simpatic a răspuns:

Nu o sa patesti nimic, mare atentie pe viitor este foarte toxica benzina

| ReddY25 a răspuns:

Fii mai atent pe viitor

| Naavin a răspuns:

Poate acea intepatura la inima e de fapt in zona esofagului, adica in capul pieptului, deci e cauzata de iritatie