| AnaAna23 a întrebat:

Am inghitit un par :O lung de-al meu ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| eudoareuu a răspuns:

Nu se întâmplă nimic. Chiar și unii copii mai înghit fire de păr. Atâta timp cât nu înghiți fire de păr de la animale, nu are ce să se întâmple.

| Nelu62 a răspuns:

Se dizolva in acidul gastric din stomac.

| carmenmihaela2016 a răspuns:

Eii...nu te panica! Nu se intampla nimic stai linistita bea putina apa.o sa treaca ....se mai intampla! mai multa atentie pe viitor

| AnaAna23 explică (pentru Nelu62):

Deci nu patesc nimic yee

| Margarytta a răspuns:

Am o cunoscută care a înghițit un păr, se simțea dezgustător, dar a doua zi îi trecuse tot,
așteaptă pînă mîine și dacă o să te simți insuportabil ar fi bine să pleci la spital.

| Divy a răspuns:

Şi eu am păţit, unele dăţi am reuşit să le scot, sincer e cam urâtă senzaţia cel puţin pentru mine.
Ca să răspund la întrebarea ta, nu păţeşti nimic de la asta ce trebuie evitat sunt obiectele sau oasele de peşte!

Întrebări similare