| georgianaanonim1 a întrebat:

Am inteles ca daca fac bai de sezut cu ceai de musetel imi vor trece hemoroizii. Intrebarea ea, functioneaza? Ceaiul sa fie fierbinte sau rece?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Nu. Exista produse farmaceutice pentru hemoroizi

| GabiDumitrescu a răspuns:

Baile de sezut bla bla amelioreaza, dar foarte important e regimul alimentar si activitatea zilnica.

| Rd79 a răspuns:

Normal ca rece, wtf. Cine pune chestii fierbinti pe zone inflamate?

| Bizon95 a răspuns:

Nu prea cred
hemoroizii sunt o problema interna, baile sunt o solutie externa
asa ca in afara de supozitoare, sau alte solutii care se baga "inauntru", sau dieta, etc. (toate interne/generale) nu cred ca o sa rezolvi problema

eu m-as duce la doctor in locul tau, TPU NU e doctor, doar niste plictisiti ca mine care isi dau cu presupusul despre big bang si sfarsitul lumii tongue... iar HEMOROIZII SUNT SFARSITUL LUMII big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Am cumparat din Hungaria o crema care se numeste Reparon. Mie mi-a facut bine in 4 zile de tratament. Sotiei mele dupa circa 4-5 tuburi. Am mai cumparat si la alte persoane din tara. Costa circa 30 si ceva de lei plus transportul.

| Violleta2022 a răspuns:

Ceaiul de musetel este doar un simplu dezinfectant, incapabil sa-ti vindece tie hemoroizii.
Mergi la farmacie si cumpara un unguent HEMORZON, iar dupa ce-ti speli poponetul cu apa calda si sapun, il stergi usor cu unprosop moale sau servetele uscate moi si apoi aplici crema.

Pastrezi locul curat si dupa fiecare defectaie te speli si apoi dai cu crema.