| Fotbalistul a întrebat:

Am inteles ca este eficient s alergi infasurat in folie la burta. Imi puteti spune de care folie sa`mi iau?big grin FUNDA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Дηdu a răspuns:

Pai imfasoarate cu folie dinaceea de impacetat... e buna ptc se lipeste pe burta si tinewinkingse gaseste de obicei in magazinele alimentare sau iti poti cumpara "sac dee alergat" da mai multe rezultate deoarece te imbraci cu el ca o haina este cutotul si iti acopera intreg corpul! SE GASESTE IN CAREFOUR!

| s4a a răspuns:

Este un obicei ineficient si daunator. Umezeala favorizeaza aparitia micozelor iar supraincalzirea poate duce la crampe musculare si urticarie termica.
Singurul efect aparent pozitiv, ar putea fi reducerea temporara a cantitatii de apa acumulate local in tesutul adipos, un lucru complet inutil, dar care contribuie probabil la perpetuarea acestui mit.
Iti recomand ca in timpul efortului sa lasi pielea sa respire si sa transpire in voie. Evita hainele prea stranse sau din fibre sintetice.