| Pinkvanilla9 a întrebat:

Am înțeles că prin analizele de urină nu se poate depista candidoza (vaginala), dar prin testul Veneris(care colectează urina)cum o identifica? Sau e alt tip de candidoza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MadRaven a răspuns:

Ca să depistezi candidoza se ia o mostră din secreția vaginală. Adică mergi la un ginecolog care ia cu un bețișor o mostră și o duce la analiză.
Analizele de urină n-au nicio legătură cu candidoza, pentru că aceasta se manifestă la nivelul vaginului, nu în compoziția urinei.

| Pinkvanilla9 explică (pentru MadRaven):

Eu am vazut pe Youtube test veneris pentru candidoza si acolo se colecta urina, nu secretia si nu am inteles cum o depisreaza cu urina sau de ce se numea candidoza pentru ca te duce direct cu gandul la cea vaginala, mai ales ca veneris e pe tema ginecologica