| ririsa a întrebat:

Am inteles cum ca pentru o fata ar fi mult mai okey si mai sanatos sa stea sau sa doarma cat de mult poate fara lenjerie intima. e adevarat? daca da atunci de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

A dormi dezbracat nu e rau, in special daca nu e foarte frig in casa.

| Freya1 a răspuns:

Nu cred că e vorba de sănătos sau nesănătos ci de lejer.
Eu stau şi dorm fără lenjerie mereu acasă (înafară de perioada aceia a luni) şi e mult mai relaxant.

| ririsa explică (pentru Freya1):

Dar in timpul zilei?

| siriusblack98 a răspuns:

Fantezii erotice ale unor obsedati si nimfomane.

| JackR a răspuns (pentru siriusblack98):

Comentariul previzibil al unui frustrat sexual.

| siriusblack98 a răspuns (pentru JackR):

Nu ma regasesc dar probabil vorbesti despre tine insuti deci se explicawinking

| JackR a răspuns:

@RobertGabriel98: Pustiu' eu sunt inca aici si am toate organele la mine. Tu ai pierdut doua, undeva pe drumul dintre replica mea si "ignore"-ul tau.
Asa ca, as zice sa incepi sa te regasesti, cautand pe sub tastatura sau masa pe care ai laptop-ul.

| Dalmore a răspuns:

Pentru oricine, nu doar pentru o fata. Pentru ca e lejer si iti respira pielea ca lumea daca nu ai 10 materiale pe tine care sa te sugrume, dar asta e ok vara sau, oricum, cand e suficient de cald in casa.

| ririsa explică (pentru Dalmore):

Tu obisnuiesti sa stai asa uneori?

| Dalmore a răspuns (pentru ririsa):

Doar vara cand sunt temperaturi exagerat de ridicate.