| Silvia93 a întrebat:

Am intindere de muschi de 2 saptamani,ce medicamente pot lua ca sa ma simt mai bine?
Luam flamexin,ibuprofen si clorzoxazon m`au ajutat in prima saptamana dar tot nu ma lasa.
Ma doare cand calc, a mai patit cineva asa ceva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Jack99 a răspuns:

Buna Siliva. Mai tii minte cum a apartut durerea? Daca durerea a aparut in urma unui efort, gen ai ridicat ceva greu, sau te-ai rasucit avand ceva greu pe spate poate fi semn de hernie de disc. Deci ar fi bine sa faci un RMN. Nu te speria, si eu am avut aceliasi simptome ca si tine si pana la urma mi-a trecut cu creme si pastile recomandate de medic. Pe mine m-a lasat dupa vreo 4 saptamani. Iti urez multa sanatate happy

| Silvia93 explică (pentru Jack99):

Am fost la alergat si de atunci mi se trage, de pe 1 iunie.Am fost la doctor si mi-a spus ca e intindere de muschi, mi-a dat ceva anti inflamatoare si calmante dar de 2 saptamani nu imi trece si ma sperie.
Sper din tot sufletul sa nu fie hernie de disc..nu vreau sa ajung la operatie.

| Jack99 a răspuns (pentru Silvia93):

Daca e dupa alergare sigur nu e hernie de disc.happy O sa iti treaca, ia-ti medicamentele prescrise de doctor si ai rabdare