| XZX213 a întrebat:

Am intrebare pentru cei care au trecut prin asa ceva. Acum doi ani mi-am facut piercing in buric apoi l-am scos si s-a inchis gaura dar mi-a raman cicatricea adica se vede pielea acolo putin mai inchisa si stransa putin. Credeti ca as putea sa mi-l mai fac si a doua oara? Nu are nimic daca am cicatricea si o gauresc din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| nukeyly a răspuns:

Nu ma pot abtine:
-cap ai, minte iti mai trebuie
-poti sa faci gaura unde vrei tot la 7 zile
-pielea oricum se regenereaza
-de exemplu bunica avea 3 piercinguri in dinti(corectez in toti dintii 32 la numar = 8 incisivi, 4 canini, 8 premolari şi 12 molari., si tot ea mai avea implanturi de silicon in calcaie pentru a fi mai expresive si pentru o alergare mai soft, era campioana pe sate.
-si nu uita ca piercingul de orice fel e greutate in plus pentru corp rezultand astfel un consum mai mare de energie vitala pentru activitati zilnice si in concluzie o moarte prematura cauzata de epuizare inainte de vreme.