| beata0215 a întrebat:

Am introdus un supozitor rectal în vagina. Nu mi-au zis cei de la farmacie ce fel de este… și era prescrisă de către ginecolog… nici nu m-am gândit ca este rectal.
Este meloxicam, mi-au dat fără cutie, nu am avut posibilitatea să citesc prospectul, ulterior pe internet am citit. Ce se va întâmpla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica ginecologul a zis că un supozitor rectal il poti introduce in vagin?
Tu te auzi ce spui?
Ai citit prospectul si ai vazut pentru ce trebuie administrat.
Trebuia sa-l citesti inainte.
Daca nu ai peste 15 ani, nu se administreaza.

| dullcat a răspuns:

Pentru a evita situatiile neplacute, intreaba cum se administreaza orice iti prescrie doctorul/cumperi de la farmacie.Nu este deloc o rusine sa te asiguri ca ai inteles corect. Oamenii normali nu au cunostintele celor care au studiat medicina, deci e logic ca trebuie sa punem intrebari.

| Hyperion7 a răspuns:

Nimic,îl vei elimina la prima micțiune

| SydneyFunnelWeb a răspuns (pentru Hyperion7):

Așa știi tu, că micționarea are loc prin vagin?

| darrio2007 a răspuns (pentru Hyperion7):

Bravo, mă! Stai jos, nota 2.

Si asta cu intrebarea este naivă dar nici cu tine nu mi-e rusine.

| SydneyFunnelWeb a răspuns (pentru darrio2007):

Or fi rude. laughing

| Hyperion7 a răspuns (pentru SydneyFunnelWeb):

Mă bucur că mă observi când fac vreo gafă, sa știi că mă descurc de unul singur, n-am nevoie de susținătorihappy

| Hyperion7 a răspuns (pentru darrio2007):

Mersi

Pentru putin. Vezi ce inseamna mictiune.

| KovacsB a răspuns:

Este un antiinflamator, se foloseste si in cazul durerilor de ovare, se pare ca l-ai administrat corect.

| SydneyFunnelWeb a răspuns:

Nimic. Totuși, n-ar strica o spălătură vaginală.