| ReignForest a întrebat:

Am la ambele unghii de la degetele mari de la maini o pata mare albă care se desprinde de patul unghial.La una dintre unghii e ca o dunga, iar la cealalta este doar intr-o parte.Cea de la farmacie a dat o solutie si a zis ca trebuie sa tai partea aia alba.Nu mi-a trecut cu acea solutie, ar trebui sa tai partea aia alba? Din cate stiu mi s-a spus ca ar fi o asa zisa ciuperca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stim, mergi la medic ei stiu poate acea pata alba este din lipsă de vitamine A si D, farmacistele nu sunt medici ele nu stiu decat sa elibereze retete pe care medicii adevarati le scriu in cabinet, mergi maine la medicul de familie si vezi el sau ea daca este o doctorita ce zice unde sa mergi sa te consulte.