| uratul00 a întrebat:

Am la testicule ceva ce seamănă cu un fel chist la pipaire dar uneori simt un fel de lichid in locul acelui "chist" dar dupa ceva timp iar apare.Il cam de pe la vreo 10 ani si acum am 14. CE AR PUTEA SA FIE?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Poate fi chist epididimar sau hidrocel sau varicocel sau sau sau.
o sa vezi ca nu e nicio vrajeala sa mergi la doctor sa iti faca o ecografie. nu sta pentru ca alea sunt bijuteriile tale, stai, dar stai pe riscul tau.

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

E clar un drum la doctor.

| Danysan a răspuns:

Merci la un medic Urolog s-ar putea sa fie ceva de natura Hidrocila. Mergi la control.

| Quassaar a răspuns:

Copile, spune-le imediat părinților tai si mergeți la medic. Nu te juca cu asemenea lucruri. Nu-ți fie teama sau rușine sa le spui, se poate întâmpla oricui la orice vârstă. Urgent la doctor!

| lizy12iul a răspuns:

Nu stiu, mai bine fai o vizita doctorului, nu trebuie sa vada nimeni in afara de doctor ce ai tu acolo, eventual mergi cu tatal tau sau un prieten care este major si nu iti e rusine de el, un verisor sau ceva. nu mai sta ca nu sti ce poate sa fie happy