| Anonimanonim453 a întrebat:

Am lasat o sticla de bere involuntar pe pat si catelul meu a vazut-o si s-a urcat dupa ea. A apucat sa linga putin paharul si spuma berii si acum pare cam "beat". Nu arata prea bine, adica parca se uita prin mine si respira ca dupa 10 minute de alergat. I-am dat sa bea apa, sa manance ceva carne, dar nu ii trece. Ce pot sa fac? E necesar sa merg cu ea la urgenta sau doar daca e mai rau? Ce pot face s-o readuc la normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CuriousStuff a răspuns:

Daca e beat o sa-si revina la fel ca si oamenii, dupa o un somn bun. Eventual maine o sa fie mahmur.
Nu o sa i se intample nimic, doar daca incidentul asta se petrece regulat, de cativa ani... Atunci e recomandat sa suni la alcoolicii anonimi. laughing

| Anonimanonim453 explică (pentru CuriousStuff):

Mersi. Nu se repeta. E prima si ulima data (sper)

| Volsvagan70 a răspuns:

Eu am imbatat magarul odata, sa vezi cum face! laughing