| Lily23466 a întrebat:

Am lesinat a 2 oara mi am pierdut şi conştienţa din spusele soţului meu el ma gasit lesinata eu nu îmi amintesc nimic eu m-am trezit doar la spital cu soţul meu ţinânduma de mâna şi el a chemat ambulanţa.Nu mau ţinut la spital acum sunt acasa la spital mi au pus o perfuzie şi o masca cu oxigen acum sunt acasa.Şi mă simt din nou puţin ameţita am 22 de ani ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| StudentLaMedicina a răspuns:

Trebuie să îți dea trimitere medicul de familie să faci toate analizele: hematologie, rinichi, vit. d si b12, ficat, amilază. Dacă ies bune, trebuie să mergi la un neurolog să îți facă EEG şi/sau RMN.

| StudentLaMedicina a răspuns:

Dacă şi la neurolog totul e ok trebuie să vezi dacă inima e în regulă şi să faci electrocardiogramă şi ecografie cardiacă.

| ioana748 a răspuns:

Banuiesc ca cei de la spital ti au dat sugestii.
Nu cred ca ai plecat pur si simplu.

| Cipi1212 a răspuns:

Ți-ar trebui niste analize amănunțite