| Cristinell90 a întrebat:

Am limba albicioasa si o respiratie urat mirositoare iar varful limbii este rosu am fost la un orl-ist si mi-a zis ca am sinuzita pe partea stanga si din cauza asta dorm cu gura deschisa si de aici limba albicioasa si respiratia mi-a dat un tratament dar nu l-am mai continuat pentru ca trebuia sa-l fac cu aerosoli si nu se merita sa dau niste bani pe aparatul acela imi poate spune cineva ce as mai putea face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sa mergi la ORL-ist si, de data asta, sa faci tot tratamentul.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Atâta timp cât nu ai urmat tratamentul complet, ce pretenții ai?
Pa, pa.

| Cristinell90 explică:

Vreau o alternativa, sa dau niste bani pentru un aparat de aerosoli, am sa-l folosesc numai de cateva ori si dupa aia nu voi mai avea nevoie el.

| tzahranul a răspuns:

Daca fumezi, e de asteptat sa fi mai predispus la raceli si la un miros al cavitatii bucale mai naspa. Unicul sfat e sa ai guma langa tine mereu pentru momentele in care conteaza sa nu lasi un miros urat in nasul interlocutorului!

| Cristinell90 explică (pentru tzahranul):

Nu fumez dar am o prietena care fumeaza, sunt o fumatoare pasiva.Guma nu ma ajuta cu nimic vreau ceva care sa-mi rezolve problema daca nu se gaseste alternativa voi relua tratamentul.