Gazul este foarte eficient. Si in mod cert nu ramai fara par, ba dimpotriva, gazul iti va indesi parul.
Fugi repede la farmacie si cere un sampon antiparazitar.Petrolul nu merge doar le ameteste eventual.Aceste oua de paduchi in curand vor deveni adulti.Mergi fara jena pentru ca oricui i se poate intampla.
Nu are de ce sa iti fie rusine, majoritatea dintre noi au avut asa ceva cand eram mici, sa stii ca paduchele trage la curat.Mergi la farmacie si cere un preparat pentru asa ceva spune si tu ca e pentru o cunostinta de la tara, e bun si gazul, dar atentie sa nu te dai prea mult.Pentru siguranta trebuie sa va dati toti din casa si in ziua in care va dati sa schimbati si lenjeria de corp, de pat, totul trebuie fiert si calcat, cele care nu pot fi fierte trebuie calcate bine.
indicat este sa folosesti Lindan se gaseste la farmacie si e special pentru asa ceva
Impregnezi o bucatica de vata in petrol, pe urma freci bine parul, ai grija sa nu exacerbezi cu cantitatea, s-ar putea sa apara unele arsuri la nivelul pielii. Dupa ce ai terminat operatiunea, acopera-ti partea superioara a capului cu basma, pastreaza-o aproximativ 10 minute, in cazul in care o sa te usuture poti scapa de basma mai repede de 10 minute. Pe urma te poti clatii cu apa calda din ambundenta, ti-as recomanda sa folosesti si sampon, pentru a indeparta mirosul neplacut al petrolului! Numai bine.
Nu are de ce sa-ti fie rusine ai vazut ca majoritatea au avut, eu una nu am avut dar am auzit ca este bun petrolul, daca esti baiat ai putea sa te tunzi chel si ai scapa mai repede de ei!
Foloseste balsamul pedex. Se gaseste in farmacie. Da rezultate extraordinare.
Toata lumea in copilarie a avut 'chiriasi' dinastia ne`poftiti! du-te la farmacie si ia`ti sampon pentru asa ceva... si intreaba si farmacista si o sa-ti zica ea ce trebuie sa faci si ce s iei ca sa-ti treaca!
sper s scapi de ei repede
Petrolul chiar nu face rau. Bineinteles, folosit in cantitati mici.
Iei o bucatica de vata, o inmoi in petrol, o scurgi BINE si aplici pe par. Nu numai ca omoara locatarii dar si face parul mai fin, sanatos.
Se mai foloseste si cand ai puroi in gat. Deci nu te speria, rau nu iti face, repet FOLOSIT IN CANTITATI MICI.
Nu ramai fara par las-o sa te dea gazul ii omoara stai calm vei avea parul mai puternic de la gaz si va creste mai repede date!
Si au am avut de 2 ori cand eram la scoala ce bataie mi-a dat bunicamea cand am luat a doua oara
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchii si chiar ii povestea la o prietena despre cat de eficient e produsul si ce bine miroasa.
Pup
Asa e toata lumea a avut paduchi. Stiu ca fratele meu a avut si el paduchi cand era mai mic. A incercat multe produse, dar nu au fost eficente sa scape de paduchi.
Apoi a fost la doctor si i-a recomandat un gel natural pentru paduchi pe baza de ulei 100% pur de arbore de ceai de la Thursday Plantation.
Doctorul a zis ca e cel mai sanatos si puternic produs pentru paduchi. E natural, nu contine chimicale si nu afecteaza parul sau scalpul.
Dupa ce a folosit de vreo 5 ori tratamentul asta natural de la Thursday Plantation a scapat de paduchi.
Nu trebuie sa-ti fie rusine, dati cu gaz e foarte bine sa-ti dai cu el si sa intrebi medicul cu ce sampon sa te dai
Da-te cu petrol.Te tunzi putin acasa si daca ai parul fff des ti-l raresti cu lama, asta este nu avem ce facesi eu am(((((((((((((
songokussj5 întreabă: