| kristine23 a întrebat:

Am luat 20 de pastile de paracetamol intr-un interval de 10 min. Ce se poate intampla acum? Mentionez ca nu am niciun simptom. As putea intra in coma?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
20 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Presupun ca este o gluma!--- daca nu, suna acum la 112 si cere ajutor.Antidotul trebuie administrat inainte de aparitia semnelor de insuficienta hepatica si renala.

| fabiola a răspuns:

Ce ai fi dorit sa se intample?

| darrio2007 a răspuns:

Si de ce le-ai luat? Credeai ca sunt dropsuri? Daca le luai nu mai scriai aici.Pa.

| Azµre a răspuns (pentru darrio2007):

Copil fără minte

| darrio2007 a răspuns (pentru Azµre):

Ce mare este gradina lui Dumnezeu.

Întrebă-mă pe privat ce aveai să mă întrebi happy aștept mesajul tău.

| darrio2007 a răspuns (pentru Azµre):

Am rezolvat.Imi apareau in partea de sus niste chestii pe care le-am rezolvat atunci cand am curatat cache.

A ok happy
Dacă mai ai probleme ceva mă contactezi fără reținere happy

| mona a răspuns:

Daca e adevarat ce zici pune mana pe telefon si suna la urgente

| dani9354 a răspuns:

TPU, nu este un site pe care sa facem misto, daca luai 20 de tablete de paracetamol nu mai erai coerenta in scris.Si DA ai putea intra in coma sau chiar sa mori daca nu ai ajutor de specialitate! Scuze ca iti spun pe langa un ajutor de la UPU, cred ca ar fi nevoie si de un ajutor la psihiatru! Succes!

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Parerea mea...du-te si fa-ti un control la bibilica ca esti grav/awinking

| mikaguapa a răspuns:

La neuropsihiatrie cu tine.

| Oana92 a răspuns:

Daca intrebarea e pe bune suna urgent la salvare, inainte sa ai poza si anunt la rubrica decese!

| Empathizer a răspuns:

Da, poti sa faci coma hepatica. Suna la 112 si incearca sa vomiti, pana vin ei (baga-ti 2 degete pe gat, ca sa starnesti reflexul de voma).

| nico097 a răspuns:

Din cate se vede cauti sa te sinucizi off nu se rezolva asa ploblemele, te faci singura sa suferi.

| geop a răspuns:

Asta e sinucidere din inconştienţă, ca să nu zicem altfel. E o pastilă fără prescriere, dar asta nu înseamnă că nu e periculoasă dacă facem abuz de ea. Cel mai bine e să aflii că nu trebuie să iei mai multe pastile decât e necesar şi să încerci să vezi de ce mintea ta îţi dictează asta. Pentru aşa ceva sunt oameni specializaţi. Nu putem să facem ce vrem de capul nostru.

| marcous a răspuns:

N-ai luat 20 de pastile de acetaminofen in interval de 10 minute. Iar daca ai luat o sa ajungi la insuficienta hepatica in cateva zile si vei avea nevoie de un transplant hepatic urgent.

| Era256 a răspuns:

Eu am luat odată 30 și a doua zi, mi-a fost doar rău și câteva stări de amețeală, și dormeam foarte mult, dar s-a rezolvat cu câtva lapte

| guardian05 a răspuns:

Sigur ca ai pute intra in coma. Daca este o gluma sa stii ca este o glumaa proasta iar daca nu inseamna ca (scuze) nu esti in toate facultatile mintale. Ar trebui sa te duci la urgente

| Mimi_Iulia_1985 a răspuns:

Nu o sa patesti nimic. O sa ai arsuri gastrice foarte puternice si stari de ametealawinking