Acneea are mai multe cauze, doar o mică proporție este cauzată de infecții bacteriene - care ar necesita într adevăr un tratament antibiotic.
Însă nu este ceva ce poate fi vindecat totalmente. Așa că așteaptă te ca după un timp să repară.
Faptul că fostele pete roșii se văd mai accentuat acum poate fi și din pricina cicatrizării temporare.
Dacă nu ai luat cu recomandarea medicului și analize făcute, nu este ok.
Remedi naturiste sunt ff multe si cele mai bune. Și eu am avut probleme mari cu tenul.
Ulei de măsline extra virgin pus cubulețe la congelator,
După spălarea pe fata dimineața si pe parcursul zilei îți pui un cub si și-l ți pe fiecare cm al fetei câteva secunde,
Săpun de bebeluși e cel mai bun pentru ten cu acnee,
Infuzie de mușețel. îți poți fierbe intr-o oala câteva mâini de mușețel cu câteva sferturi de apa, după îți pui fata in acel abur cu un prosop in cap câteva minute 5/10 min.
Nu te mai șterge cu prosopul pe față, este ne igienic, si plus îți pui toate bacteriile pe față înapoi, te poți șterge cu șervețele,
Îți poți dezinfecta ecranul telefonului mai frecvent, din cauza bacteriilor adunate pe el apoi pus pe față nu este ok pentru față,
Creme de hidratare din gălbenele, nu ai idee ce poate face acea banala crema de 7/8 cât costa, gălbenele sunt ideale ca anti inflamator pentru ten?
Și nu in ultimul rând un iaurt bogat în grasimi cu o lingurița de miere împreuna ca masaca de față de 2 ori pe săptămâna? și așa cu tote acestea in câteva luni, vei avea un ten super ok și cu schimbări vizibile.
Sa ai o zi minunată!
A lua medicamente si a apela la remedii naturiste nu va face decat sa-ti distrugi fata.
Te-ai gandit ca anumite medicamente contin substante care fac si mai mult rau?
Sfatul meu este sa mergi la un dermatolog pentru mai multe investigatii, numai cu ajutorul acestuia ti se vor estompa acneele.
Sanatate multa!