anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am luat anticonceptionale 4 zile incepand din a 2 a zi de ciclu, ciclu mi-a venit pe data de 18, dupa care nu am mai luat.Pe data de 25 mi-a venit iar dar mai inchis la culoare.Mentionez ca intre 18 si 25 am intretinut relatii sexuale neprotejate.E posibil sa fi ramas insarcinata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Daca ti-a venit menstruatia normal pe 18, ai luat pastile anticonceptionale din 19 in 22 si sangerarea mai ciudatica ti-a venit pe 25, la 2 zile dupa ce ai intrerupt pastilele anticonceptionale, nu.

| Empathizer a răspuns:

... dar, pentru sanatatea ta, nu te mai juca cu anticonceptionalele si nu mai face sex cand esti la menstruatie.

| Azµre a răspuns (pentru Empathizer):

N-ai cu cine, degeaba le spui, ori încep să le ia cum trebuie ori nu le mai ia deloc.