Tu n-ai părinți? Că judecată și discernământ e clar că n-ai. Nu mai zic de noțiunea de a citi prospectul unui medicament, că și aia îți lipsește cu desăvârșire. Se iau maxim 3 pe zi, poate 4 daca vorbim de o simpla răceală. Tu ai luat de 4 ori mai mult decât doza maxima. Era o știre cu cineva care de când a început pandemia a băgat cate un paracetamol pe zi până a început să i se facă rău. Atunci a zis că ar trebui să mărească un pic doza. Dumnezeu să-l ierte.
Nu mai lua pastile de capul tau.
Userul paranoic numit vexx care înjura în comentarii, șterge, apoi face pe victima. Te poți aștepta la ceva mai mult de la asemenea specimen? Și ce este cu ultima ta întrebare " ce știți despre userul twoearth? pai nu ziceai ca mă găsești, ca îmi găsești IP-ul, ca apari la ușă precum colindătorii, că ajungem să vorbim face to face? Nu ziceai că ești tu hacker? Asta este singura ta modalitate, sa te interesezi în public de alții? Nu am mai văzut hackeri care se interesează de alții, în public. Mai mult de Google nu cred că știi, apoi dacă îți zic de Darkweb probabil acum zici "dark... Ce? " of, nu te mai crede nici în mr. Robot. Acum iar zici "MR... Ce? ".
M-ai făcut să râd cu poftă. Găsește altă cheie, vad ca nu prea ai șanse sa ataci cu ceva.
De fapt nici nu știi ce mișcare ai făcut postând întrebarea procendentă și etc. Cu toate că ignori, dar totuși continui și tot tu zici "că sa ne vedem de treabă". Ce nu știi este ca am și blog și nu se compară "denigrarea" de aici, la cum te-am descris eu pe blog. ți-aș da un link, dar mi-e teamă că îți explodează vreo venă și apoi te am pe conștiința. merci că îmi faci jocul, datorită ție aduc vizualizare în plus la blog. și spor în căutarea lui twoearth când mă găsești sa îmi trimiți o felicitare pe TPU. Măcar să fiu pregătit din timp, nu îmi place să fiu luat prin surprindere.
anonim_4396 întreabă: