| Amali23a a întrebat:

Am luat deodata 7 medicamente ce pot patii tinand cont ca am luat 5 teraflu si 3 parasinus. Si nu sunt singurele pe care le-am luat in ultimele 24 de ore ca am mai bagat inca pe atatea. Subt racita si vreau sa ma vindec mai repede dar nu cred ca am facut bine. Maine i Craciunul si nu voiam sa l petrec racita.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Îți chinui ficatul.

| VoidEternal a răspuns:

Tu n-ai părinți? Că judecată și discernământ e clar că n-ai. Nu mai zic de noțiunea de a citi prospectul unui medicament, că și aia îți lipsește cu desăvârșire. Se iau maxim 3 pe zi, poate 4 daca vorbim de o simpla răceală. Tu ai luat de 4 ori mai mult decât doza maxima. Era o știre cu cineva care de când a început pandemia a băgat cate un paracetamol pe zi până a început să i se facă rău. Atunci a zis că ar trebui să mărească un pic doza. Dumnezeu să-l ierte.
Nu mai lua pastile de capul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De răceală te mai vindeci. De prostia lui vexx niciodată.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar ca să dau un răspuns la subiect și dacă este pe bune întrebarea și nu la mișto... E cam mult ce ai descris în întrebare. Sper să nu îți petreci sărbătorile pe la spital pentru ca, dacă te simți cumva rău din cauza supradozajului de medicament, va trebui să suni la 112.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Userul paranoic numit vexx care înjura în comentarii, șterge, apoi face pe victima. Te poți aștepta la ceva mai mult de la asemenea specimen? Și ce este cu ultima ta întrebare " ce știți despre userul twoearth? laughing pai nu ziceai ca mă găsești, ca îmi găsești IP-ul, ca apari la ușă precum colindătorii, că ajungem să vorbim face to face? Nu ziceai că ești tu hacker? Asta este singura ta modalitate, sa te interesezi în public de alții? Nu am mai văzut hackeri care se interesează de alții, în public. laughing Mai mult de Google nu cred că știi, apoi dacă îți zic de Darkweb probabil acum zici "dark... Ce? laughing" of, nu te mai crede nici în mr. Robot. Acum iar zici "MR... Ce? laughing".

M-ai făcut să râd cu poftă. Găsește altă cheie, vad ca nu prea ai șanse sa ataci cu ceva. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt nici nu știi ce mișcare ai făcut postând întrebarea procendentă și etc. Cu toate că ignori, dar totuși continui și tot tu zici "că sa ne vedem de treabă". laughing Ce nu știi este ca am și blog și nu se compară "denigrarea" de aici, la cum te-am descris eu pe blog. laughing ți-aș da un link, dar mi-e teamă că îți explodează vreo venă și apoi te am pe conștiința. laughing merci că îmi faci jocul, datorită ție aduc vizualizare în plus la blog. laughing și spor în căutarea lui twoearth laughing când mă găsești sa îmi trimiți o felicitare pe TPU. laughing Măcar să fiu pregătit din timp, nu îmi place să fiu luat prin surprindere. rolling on the floor