| geo16 a întrebat:

Am luat humex pentru raceala si gripa acum cateva zile si mi-au aparut niste bubite pe corp, pe fata. Probabil o intoxicatie. Nu sunt multe, nu ma mananca, dar vreau sa stiu daca e necesar sa ma duc la doctor. Ma gandesc ca poate trec singure.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ѕოiℓε01 a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa te duci la doctor... e mai bine sa stii din timp ce ai( poate iti da si un medicament si o sa iti treaca mai repede), decat sa astepti pana se vindeca! asta e parerea mea, sper sa iti fie de folosbig grin pa si insanatosire grabnica pup

2 răspunsuri:
| StrumfRoz a răspuns:

Nu trec, s-ar putea sa apara mai mult. Nu e necesar sa mergi la doctor, mama mea e asistenta si eu am facut mai de mult o alergie urata, aveam bubite pe maini si ma mancau si atunci am luat o pastiluta de CLARITINE sau asa ceva. stiu sigur ca e foarte bun pentru tot felul de alergii. incearca. [primesc fundita? puppy dog eyes]

| mami a răspuns:

ai avut in copilarie varsat?
mai bine mergi la medic ca de la distanta prin internet nu pot sa-ti dau un diagnostic