Du te si faci analizele si vezi ce virus ai contactat si tratezi problema.Barbiereste te acasa, nu mai lasa pe toti sa puna toate murdariile pe fata ta.E mult doi ani cine stie ce o fi.In mod normal trebuie sterilizat tot ca la dentist dar nu le pasa, decat sa ia banii.Herpesul se face de obicei de la stafilococ auriu dar de atunci trecea, e sensibil la anticorpi.
2 ani și nu s-a vindecat herpesul...n-am mai auzit așa ceva. Da-ti cu crema Aciclovir pe herpes
Ai facut analize la ficat sa vezi cum stai, poate ai alta problema, Un herpes se vindeca repede
Nu am facut, dar de cand m-a barbierit cu masina de tuns mi-a aparut si de atunci aproape asa au ramas. stiu ca aratau ca niste besici galbene sau nu mai stiu exact ce culoare avea.
Poate am contactat alta afectiune ce seamana cu herpesul ideea e ca e de la aparatu de tuns, la tuns pe un mos si dupa ma barbierit cu masina si mi-o dat jegoasa si pe buze cu masina
Dar ce fel de analiza? E bine daca pun crema aciclovir?
Faci analila sange si vezi daca ai la ficat ceva sau un virus in corp.Nu prea e indicat sa pui creme pentru ca ii intarzi vindecarea
Du te si faci analizele si vezi ce virus ai contactat si tratezi problema.Barbiereste te acasa, nu mai lasa pe toti sa puna toate murdariile pe fata ta.E mult doi ani cine stie ce o fi.In mod normal trebuie sterilizat tot ca la dentist dar nu le pasa, decat sa ia banii.Herpesul se face de obicei de la stafilococ auriu dar de atunci trecea, e sensibil la anticorpi.
jsnx întreabă: